Kategorier
Solceller

Hvad er solceller?

Hvad er solceller?

Investering i solceller er nødvendig, da det en billigere energifremstillingsform end mange andre alternativer. Solcelleanlæg kan tilpasses lige netop din husstands forbrug, samt størrelsen på jeres tag. De kan ligeledes placeres i haven eller på en mark, alt efter hvad som passer dig bedst. Både virksomheder som private kan få glæde af solcelleanlæg. De er gode for miljøet, nemme at integrere, og kaster ikke lange skygger som vindmøller kan gøre.

Hvad er solveller?

Hvad er solenergi?

Solenergi er en miljøvenlig energiform, som i høj grad skåner miljøet. Energien dannes ved at solcellerne omdanner solens stråler til energi grundet den fotoelektriske effekt. Danmark er førende inden for produktion og fremstilling af solceller, og mange vælger derfor at investere i at få opstillet husstandssolceller, for at imødekomme den grønne omstilling, og opnå en større besparelse på energiregningen på længere sigt. Fordelen er, at de ikke blot kan stilles på jorden men også integreres på taget af huset.

Solceller på tag

Er solenergi grøn energi?

Solceller skaber 100 procent bæredygtig energi, ved at omdanne varmen fra solens stråler til energi. De er forureningsfrie i skabelsen af energi, og tjener sig selv hjem i løbet at de første  første 5-12 måneder af dens levetid afhængig af vind og vejrforhold. Levetiden på et solcelleanlæg er omkring 20-30 år, hvorfor den relativt hurtigt tjener sig selv hjem. Du vil derfor kunne se en besparelse i energiregningen på 20-30 procent inden for det første år med solceller på taget alt afhængig af antal solskinstimer det pågældende år. Solcelleanlæggene producere mest energi på en solskinsfyldt dag, men mange timers sol. Dog produceres der også energi på dage uden høj sol, da det blot er lyset som skal til. Derfor kan mange husstande have god effekt at et solcelleanlæg til husstande.

Klik her for at lære mere om bæredygtige energikilder

 

3 kommentarer til “Hvad er solceller?”

[…] Ved at investere i bæredygtige energikilder fremtidssikres den fremtidige energiforsyning. Der tages et bæredygtigt ansvar, samt opnås en økonomisk fordel på længere sigt. Desuden tæres der ikke på jordens ressourcer og både solceller og vindmøller har vist at tjene sig selv hjem i løbet at det første leveår. Ved at omlægge til bæredygtige energikilder nu, opnås en konkurrencemæssig fordel, idet bæredygtighed hastigt vinder indpas på den miljøpolitiske dagsorden, og forbrugerne som bliver mere og mere miljøbevidste i takt med denne udvikling. Spring foran i køen ved at investere bæredygtigt. Det vil ikke blot komme en selv til gode, men hele planeten. Her kan du få mere at vide om solceller. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *