Kategorier
Grøn Energi

Fakta om solceller

“Solceller, en nødvendighed for den grønne omstilling” – Mig

Solceller og parkeringsanlæg
Solceller og parkeringsanlæg

Resultatet af de sidste årtiers overforbrug og klam-miljø-holdning har sat sine spor lokalt, nationalt og globalt. Vi har haft en dum varm sommer, hvilket bl.a. har resulteret i, at flere danskere sover uden dyne og med vinduet åbent (pænt shitty hvis man bor i byen, og skal op klokken 06:36 for at nå letbanen). Eksperter mener, at den globale opvarming kan imødekommes hvis flere personer anvender solceller. Følgende statistikker fremviser danskernes og eksperters holdning til solceller:

Fakta

100% af eksperter mener, at solceller er the shit

78% af danskerne foretrækker club tan fremfor havnebadet

101% af danske eksperter mener, at grøn omstilling er en omstilling

-1% af danskerne ønsker indendørs solceller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *